maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kotilaiskan haaste & vaihto kierrätysmateriaaleista

Tänään sain inpiraatiota jostain päivitellä blogia ja tehdä elämäni toisen ATC-kortin, jolla osallistun kotilaiskan haasteeseen kierrätysmateriaaleista 4/2013.

"Kevättulvien seppel päässä
nyt se herää, varokaa!"

Haasteeseen kuulu, että korttiin käytettäisiin muutakin kuin kierrätettyä paperia. Tähän korttiin pohja on tehty kartongin päälle liimatusta legginssien palasesta. Naikkonen on vanhasta lehdestä ja kukat ovat leikattu pahvin palasesta, joita roikkuu kun ostaa uuden vaatteen. Takana näkyvät musta viivat yrittävät kuvastaa tulvavettä ja puita.

3 kommenttia:

 1. Kiva kortti. Ihania nuo linnut ja kaunis seppelpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämä oli vasta toinen atc-korttini mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Varsinkin kun saa positiivista palautetta

   Poista
 2. WAU! Hurmaavan huhtikuisen keväinen kortti ja pala legginksejä on tosi kiehtova idea, olet kekseliäs ja taitava kortintekijä, lisää tällaista pliis! Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan! Ja rohkeasti mukaan vaihtoon myös! Ylltän siksi että saisin edes yhden sun tekemän kortin kokoelmaani, tämä haastekorttikin kävis koska onhan siinäkin ripaus vaaleenpunasta mutta voit tehdä ihan vaihtoa vartenkin ja vaikka useampia, jokaisesta kortista saat mun tekemän vaihtarin ihan sillä aiheella kun haluat.

  VastaaPoista