lauantai 16. maaliskuuta 2013

Talven 2013 tuotokset

On hirveän turhauttaa hoksata, että vuosien varrella kaikki kortit ja taideteokset, jotka olen tehnyt, on tietenkin annettu pois ja enkä ole älynnyt kuvata niitä. Syytän siitä vain itseäni. NO vaistaisuudessa yritän muistaa kuvata niitä ja nythän kuvaamiselle on syykin. Mukava olisi katsella vanhoja kortteja ja muistella, että tuommoinenkin tekniikka on olemassa ja tuota ideaa voisi vielä jalostaa.
Tältä vuodelta olen kuvannut kaksi askarteluhetkeä.
Ystävänpäiväksi tein tietenkin kortit ystävilleni ja luettuani uusinta Ihana-lehteä, tein sen ohjeen mukaisesti pieniksi lahjoiksi kukkatikkarit. Helppoja ja makoisia! Sitten pitikin askarrella pussi, johon kortin ja tikkarit sai. Aikani surffailtua netissä löysin suloisen kettupaperilahjakassin, mutta minulla ei ollut punaista kartonkia tarpeeksi, niin päätinkin tehdä modernin ketun ylijäämätapetista. Ja täytyy sanoa, tästä ketusta tuli aika suloinen näinkin vaikka huono kuva, näin jälkikäteen ajateltuna, tuli otettua. Siinä ei näy ketun häntää.
Tämän kortin tein ristiäislahjan kaveriksi tyttövauvalle. Olen vasta tutustunut stitching-tekniikaan, mutta olen jo ihan koukussa siihen. Pitää vain hieman pienentää neulaa ja ehkä löytää paksumpaa lankaa, jotta reiät eivät näkyisin niin hyvin. Aina pitää kuitenkin kokeilla uusia tekniikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti